figures

Het laatste nieuws van ElsevierFiscaal

Over ons

In ons bestaan wordt u dagelijks in grote verscheidenheid geconfronteerd met cijfers. Deze cijfers vormen op de één of andere manier de basis voor uw handelen of juist uw niet-handelen.

Figures is een professionele organisatie van accountants, belastingadviseurs en interim-specialisten, die u bijstaan in alle facetten van uw bedrijfsvoering waarbij cijfers een belangrijke rol spelen. Onze organisatie kenmerkt zich door daadkracht, deskundigheid, pro-activiteit en marktconforme tarieven. Een persoonlijke benadering van en betrokkenheid bij cliënten zijn onze uitgangspunten. Dat deze aanpak wordt gewaardeerd, blijkt wel uit ons trouwe, vaste en nog altijd groeiende cliëntenbestand. 

Zo richt ons professionele team zich met name op u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en u als vrije-beroepsbeoefenaar. U kunt bij ons terecht voor zaken als het verwerken en controleren van de financiële administratie, het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de diverse fiscale aangiften, of voor de verwerking van uw salarisadministratie. Daarnaast adviseren wij u graag bij bedrijfseconomische- en fiscale vraagstukken, bedrijfsopvolgings- en financiële planningsvraagstukken of bijvoorbeeld financieringsvraagstukken.

Als interim-specialisten zijn wij ook actief in het mkb en groot-bedrijf. In die hoedanigheid plaatsen wij financieel specialisten op strategische plekken in uw organisatie.

Figures is aangesloten bij diverse beroepsorganisaties waaronder de Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB).

Aangezien wij houden van een persoonlijke aanpak, nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking. U kunt daartoe contact opnemen met Ron Contant AA (partner accountants/interim financials), Ad van Steenbergen MFP RB (partner tax consultants/interim financials).